Fen Edebiyat Fakültesi - Mütercim-Tercümanlık Bölümü

Kariyer Günleri

11/03/2022 16:38:28 - 12/03/2022 17:38:25 - 449 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde 7-11 Mart 2022 tarihleri arasında  “Kırklareli Üniversitesi 11. Kariyer Günleri” düzenlenmiştir. 

Kariyer Günleri'nin ilk gününde, Adalet Bakanlığında mütercim olarak görev yapan Sayın Mihri İlke Çeperli, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Taşkın Çömlekçi moderatörlüğünde "Engelli Bir Çalışan Olmak ve Engelli Biriyle Çalışan Olmak" konulu seminer vermiştir. 

8 Mart Salı günü, Morpheme Translaton Kurucu Ortağı Sayın H. Tuğba OLCAY "Çeviri Sürecine Profesyonel Bakış" başlıklı konuşmasında deneyimlerini aktarırken Mozaik Tercüme Kurucu Ortağı Sayın Şenol OLCAY, çevirmen alımları ve staj programları hakkında öğrencilerimize bilgi vermiştir. Aynı gün, Dijital Tercüme CEO'su Sayın Senem KOBYA, "Çevirinin Geleceği: Yerelleştirme" başlıklı seminer vermiştir. 

11 Mart Cuma günü, Locpick Turkish Game Localisaton CEO'su Sayın Ali BARUTÇUOĞLU Oyun Yerelleştirme ile ilgili öğrencilerimize deneyimlerini aktardığı bir konuşma gerçekleştirmiştir. 

Kariyer Günleri'nde öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşan tüm konuklarımıza ve seminerlere katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

kariyergünleri İMT KLU

Facebook Twitter Google Plus
Seminer 1
Seminer
Seminer
Seminer
Seminer
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.