12/06/2024 11:50:26 - 12/06/2024 11:50:26 - 310 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2023-2024 öğretim yılı bahar döneminde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerinin sizler tarafından değerlendirilmesi için Üniversitemiz Rektörlüğünce OBS-Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden dönem sonu ders değerlendirme anketi uygulaması başlamıştır.

2023-2024 Bahar Döneminde yürütülen tüm derslere 10 Haziran 2024 tarihinden itibaren OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)'de ders değerlendirme anketi tanımlanmıştır. OBS' ye girdiğinizde ön bilgilendirmeye bağlı olarak bu dönem almış olduğunuz derslerin her birini ayrı olarak değerlendirebileceksiniz.

Ankete katılarak yapacağınız ders değerlendirme verileri, dersin öğretim elemanına toplu olarak sistem tarafından iletileceği için değerlendirme yapan öğrencinin herhangi bir kişisel verisi öğretim elemanına sunulmayacaktır.

Dönem sonu ders değerlendirme süreci, bütünleme sınavı haftası sonuna kadar devam edecektir

Fikirlerinizle üniversitemize sağladığınız değerli katkılar için teşekkür ederiz.

Anket Yeri: OBS'de her derse ayrı ayrı tanımlanmış 15 soruluk anket
Anketin Uygulamaya Geçiş Tarihi: 10 Haziran 2024