Mütercim Ve Tercümanlık Bölümü Edirne'den Gelen Lise Öğrencilerine Tanıtıldı

27/04/2022 13:30:42 - 27/04/2022 13:30:42 - 906 Okunma

27 Nisan 2022 tarihinde üniversitemizi ziyaret eden Edirne İlhami Ertem Anadolu Lisesi'nin Yabancı Dil Bölümü öğrencilerine Mütercim ve Tercümanlık Bölümü hakkında bilgilendirici sunumlar yapıldı. Dr. Öğr. Ü. Burcu Taşkın Çömlekçi bölümün içeriği, müfredatı ve olanakları hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimizden Buse Çalık, Emel Nurşah Gedik ve Nail Yayar çeviri kulübü KLUÇEV'i tanıttılar. Son olarak, öğrencilerimizden Çağlayan Karabulut oyuncusu olduğu üniversitemizin spor kulüplerinden KLU Ultimate Frizbi Takımı (KLU Rabbits) hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı. Sunumların sonunda öğrencilerin soruları yanıtlandı. Bu ziyaretin gerçekleşmesini sağlayan İngilizce Öğretmenleri Bahar Karakuş, Sema Karakuş ve Serdar Küçüksarılar'a teşekkür ederiz.

Bölüm Tanıtımı

Bölüm Tanıtımı 1