Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

08/02/2022 19:38:46 - 08/02/2022 19:38:46 - 318 Okunma

Fakültemiz 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi tek ders sınavları 16.02.2022 Çarşamba günü çevrim içi (online) yapılacaktır.

Tek ders sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra (ıslak imza) 11 Şubat 2022 Cuma günü mesai bitimine (17:30) kadar Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna başvuru yapmaları  veya ogr01@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru yapmadan önce aşağıdaki koşulları lütfen dikkatlice okuyunuz. Eksik AKTS'si bulunan öğrenciler, tek ders sınavına giremezler.

Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Tek Ders Sınavlarına;

*Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan,

*Mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gerekleri (en az 240 AKTS ders yükü) yerine getirmiş öğrenciler (bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olan öğrenciler) katılabileceklerdir.

* Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

* Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz. Öğrenci tek ders sınav hakkını akademik yılda bir kez kullanabilir.

tekderssınavı mezuniyet