İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Sınavı-2 Sonuçları

27/10/2020 14:00:55 - 27/10/2020 14:00:55 - 5717 Okunma

Ek kontenjanla bölümümüze kayıt yaptıran öğrenciler ile yabancı uyruklu öğrenciler için 23 Ekim 2020 tarihinde düzenlenmiş olan İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Sınavının sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yabancı uyruklu öğrencilerimiz, TÖMER Türkçe Seviye Belirleme Sınavından başarılı olduklarını gösteren belgelerini klumtbiletisim@gmail.com e-posta adresine göndermeleri durumunda İngilizce Hazırlık öğrenimine başlayabileceklerdir.

Diğer öğrencilerimizin ders seçimi için okulumuzun Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Dersler Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir. Bölüm websitemizdeki Hazırlık Ders Programı ile "Kurumsal e-posta ve Microsoft Teams işlemleri" ve "Hazırlık Sınıfı Canlı Ders Kodları" başlıklı duyurulardan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve verimli bir eğitim öğretim yılı dileriz.

hazırlık muafiyet sınavsonuçları MTB KLU