Fen Edebiyat Fakültesi - Mütercim-Tercümanlık Bölümü

Ek Kontenjanla Bölümümüze Kayıt Yaptıran Öğrenciler Ile Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine!

19/10/2020 15:27:18 - 19/10/2020 15:27:18 - 5818 Okunma

Ek Kontenjanla Bölümümüze Kayıt Yaptırıp İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına Girecek Öğrenciler ile Daha önce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına Girmemiş Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Öğrencilerin Dikkatine!

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde derslerimiz uzaktan öğretim yoluyla çevrimiçi şekilde gerçekleştirilmeye başlamıştır.

Ek kontenjanla bölümümüze kayıt yaptıran öğrenciler ile daha önce muafiyet sınavına girmemiş yabancı uyruklu öğrenciler için Hazırlık Muafiyet Sınavı da çevrimiçi şekilde üniversitemiz ALMS uzaktan eğitim altyapısı üzerinden yapılacaktır. Bölümümüz tarafından düzenlenmiş İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına daha önce girdiyseniz bu duyuruyu dikkate almayınız.

İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız. (*)

 

Sınava ilişkin önemli bilgiler şu şekildedir:

Sınav Tarihi: 23 Ekim 2020 Cuma

Sınav Saati: 10:00

 

Kullanıcı adı olarak öğrenci numaranız, şifreniz olarak ise T.C. kimlik numaranızı kullanarak ALMS platformuna giriş yapabileceksiniz.

Üniversiteye kayıt sırasında beyan etmiş olduğunuz e-posta adresiniz ve telefon numaranız üzerinden sınav hakkında detaylı bilgilendirme (sınav yönergesi) 20 Ekim 2020 tarihinde yapılacaktır. Bu nedenle, e-postalarınızı, telefonunuza gelen mesajları ve bölüm İnternet sayfasından yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekmektedir. Sınava girmek için ayrıca dilekçe verilmesine gerek yoktur.

 

(*) Son 3 yıl içerisinde aşağıdaki tabloda yer alan İngilizce ölçme sınavlarından belirtilen puanları almış olanların belgelerini klumtbiletisim@gmail.com e-posta adresine en geç 21 Ekim 2020 Çarşamba günü göndermeleri gerekmektedir.

Sınavlar Puan
KLU İYSBS 70
YDS 70
YÖKDİL 70
TOEFL IBT 90
TOEFL CBT 233
TOEFL PBT 577
IELTS 7

 

ekyerleştirme yabancıuyrukluöğrenci mtb hazırlıksınıfı muafiyetsınavı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.