İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Ve Yeterlik Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!

18/09/2020 01:18:35 - 18/09/2020 01:18:35 - 6480 Okunma

İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!

Üniversitemiz tarafından alınan karar doğrultusunda, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde derslerimiz uzaktan öğretim yoluyla çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecektir.

Bölümümüz Hazırlık Muafiyet Sınavı da çevrimiçi şekilde üniversitemiz ALMS uzaktan eğitim altyapısı üzerinden yapılacaktır. Sınava ilişkin önemli bilgiler şu şekildedir:

Sınav Tarihi: 28 Eylül 2020 Pazartesi

Sınav Saati: 10:00

Kullanıcı adı olarak öğrenci numaranız, şifreniz olarak ise T.C. kimlik numaranızı kullanarak ALMS platformuna giriş yapabileceksiniz.

Üniversiteye kayıt sırasında beyan etmiş olduğunuz e-posta adresiniz ve telefon numaranız üzerinden 22 Eylül 2020 Salı günü sınav hakkında detaylı bilgilendirme (sınav yönergesi) yapılacaktır. Bu nedenle, e-postalarınızı, telefonunuza gelen mesajları ve bölüm İnternet sayfasından yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.

NOT: İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına;

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılında İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümüne yeni kayıt yaptıran tüm öğrenciler,
  • Bir önceki eğitim-öğretim yılında hazırlık sınıfında başarısız olmuş öğrenciler,
  • Kayıt dondurmuş öğrenciler girebilir.

Sınava girmek için ayrıca dilekçe verilmesine gerek yoktur. Sınava girmeyen öğrenciler ise doğrudan zorunlu İngilizce hazırlık sınıfına kaydedilir.

Sorularınız için sevdapekcoskunguner@klu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Hazırlık Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavı