Erasmus+ Başvuru Süreci

04/01/2017 10:11:06 - 04/01/2017 10:11:06 - 32397 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Erasmus+ Programı

ÖNEMLİ : Erasmus+ programı kapsamında her yıl Şubat ayı içerisinde bir kez başvuru alınır. Detaylı tarihler için aşağıdaki bağlantıda yer alan Erasmus Seçim Takvimi’ni dikkatli inceleyiniz.
Bu durumu göz önünde bulundurarak yurtdışına çıkış programlamanızı yapınız.

ÖNEMLİ : Erasmus+ programından faydalanmak isteyen öğrencilere minimum alt sınır 2.20 not ortalaması, 50 dil puanıdır.

Kırklareli Üniversitesi bünyesinde bulunan Erasmus+ programı, 4 ana başlıkta yürütülmektedir:

1. Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği
  2. Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği
  3. Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği (Akademik Personel)
  4. Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği (İdari Personel)

Sisteme giriş yapabilmeniz için Kırklareli Üniversitesi'ne ait mail adresinizin bulunması gerekmektedir.(Öğrenci için: @ogrenci.klu.edu.tr, Personel için: @klu.edu.tr uzantılı)

Sisteme ilk girişte kayıt formunun doldurulması gerekmektedir. Bu işlem, sadece bir kez yapılır. Başvuru dönemi boyunca bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Sisteme giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan menüden (Online Başvuru bağlantısından) “Kullanıcı girişi” tıklanır ve e-mail adresi girilerek başvuru yapılır.

Tercihlerinizi yaparken gitmek istediğiniz yerleri öncelikli olarak belirleyip sıralamanızı yapınız. Tercihlerinizi yaptıktan sonra sıralamayı değiştirmek için ilgili seçeneği sürükle ve bırak yöntemiyle değiştirebilirsiniz.

İkili antlaşması bulunmayan bölümlerin öğrencileri ve personelleri Erasmus+ programından yararlanamazlar.

ÖĞRENCİ - ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ

KA103 - PROGRAM ÜLKELERİ