İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Ve Yeterlik Sınavı Sonuçları

11/09/2019 17:11:52 - 02/10/2020 13:40:07 - 24554 Okunma

Mütercim Tercümanlık (İngilizce) Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavı sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sınavdan 100 puan üzerinden 70 puan alamayan öğrenciler 1 yıllık zorunlu İngilizce Hazırlık öğrenimine başlayacaktır. Bu öğrencilerin ders seçimi için okulumuzun Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler 16 Eylül 2019 tarihinde saat 10:20 itibarıyla Fen Edebiyat Fakültesi Turizm Bölümü 109 no.’lu derslikte derse başlayacaktır.  İngilizce Hazırlık sınıfında devam mecburiyeti %85 olduğundan öğrencilerimizin ilk hafta devamsızlık yapmamaları önerilirHazırlık Sınıfı ders programına bölüm sayfasından ulaşılabilir.

Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavında 100 puan üzerinden 70 ve üzerinde puan alıp Lisans 1. Sınıfa devam etme hakkı kazanan öğrenciler ders seçimlerini 13 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapabilirler. Lisans Programı güz dönemi ders programına bölüm sayfasından ulaşılabilir.

hazırlık muafiyet seviyebelirleme