Dikey Geçiş Öğrencileri İçin İngilizce Yeterlilik Ve Seviye Belirleme Sınavı

24/09/2018 16:50:08 - 24/09/2018 16:50:08 - 20945 Okunma

2018-19 öğretim yılında DİKEY GEÇİŞLE bölümümüze yerleşen öğrencilerimizin dikkatine!

2018-19 öğretim yılında dikey geçişle bölümümüze yerleşen ve Hazırlık sınıfından muaf tutulmayan öğrenciler için İngilizce Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı 1 Ekim Pazartesi günü Mütercim Tercümanlık Bölümünde saat 13:30’da yapılacaktır. Bu sınava girmeyen ya da bu sınavdan 70 puan alamayan öğrenciler doğrudan İngilizce Hazırlık sınıfına yerleştirilecek ve 1 yıl Hazırlık eğitimi alacaktır. Bu öğrencilerin lisans intibakları ancak Hazırlık programını başarıyla bitirmelerinden sonra yapılacaktır.

***Hazırlık sınıfından muaf olmak için aranan koşullarla ilgili olarak lütfen bölümümüz araştırma görevlileri ile iletişime geçiniz.

dikey geçiş İngilizce Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı